rock-n-rollick

if there wasn't pain, there would not be tears
there would not be sadness, cause it was all serious
but spit on it, on it on it on it
spit on all that was, as your train derails
and that one out of billion, isn't waiting on you
and that one out of billions, never had understood
how i rock-and-rollick!

in a cold bed, without pops
in a cold bed under sky with no stars
alone again again again again
alone like beaten wolf, alone like an old hound
and wanna get drunk and go into gears
and wanna accomplish not glory but tears

that's so rock-n-rollick!

when you lose, you find something more in return
when lose faith, treachery burns
but get it get it get it get it man
then it will become very easy again
then you'll wake up the morning, breathing anxiously
when soul jumps with joy and body foresees
that all's rock-n-rolling!
all's so rock-n-rolling!
i'm so rock-n-rolling!



Разные Люди - Рок-н-ролльно

Не было бы больно - не было бы слез,
Не было бы грустно, а ведь было всерьез
Тогда наплюй, наплюй, наплюй, наплюй, наплюй,
Наплюй на то, что было, уходя под откос.
И та единственная в мире тебя больше не ждет,
И та единственная в мире никогда не поймет
Как мне рок-н-ролльно

В холодной постели без папирос.
В холодной постели небо без звезд.
Опять один, один, один, один, один,
Один, как битый полк, один, как старый пес.
И хочется напиться и уйти в разнос,

И хочется добиться не славы, но слез.
Вот так рок-н-ролльно.

Когда теряешь, больше находишь взамен.
Когда теряешь веру, не уйти от измен.
А ты врубись, врубись, врубись, врубись, врубись,
Врубись, чувак, и сразу станет очень легко.
Тогда проснешься рано утром, возбужденно дыша,
Когда предчувствует тело, и ликует душа,
Что все рок-н-ролльно!!!
Все так рок-н-ролльно!!!
Мне так рок-н-ролльно!!!


Рецензии