Стежка спасiння...

Тлінні тіла, земне - лиш мить,
У кожного - своя дорога.
Велике щастя - це любить,
Та головне - любити Бога.

Прощати ближніх - це любов.
І бути щирими, мов діти.
Ісус пролив страждання кров,
Щоб мали ми надію - Жити.

На смерть пішов Христос за нас,
Гріховний хрест за всіх поніс.
Мовчки, сумуємо, без фраз...
Бог людство врятував від сліз.

Пасха - це Свято Воскресіння,
Дух єдності в Живому Слові,
Свято Життя - стежка спасіння
В обійми Вічної Любові.


                30.04.2021


Рецензии