on my wave

silence in my air
only dust on screens
only sun out out there
and the sea that i discovered, is standing still
on my own wave
silently we fly away
stars are sleeping on my wave
silently we fly away

upward streams of air are
getting past the day and time
all unfinished letters
and take us right into sky
on my own wave
silently we fly away


Небо здесь - На моей волне

Тишина в моём эфире
На экранах только пыль
Только солнце в целом мире
В море мной открытом штиль
На моей волне
Мы летим в тишине
Звёзды спят на моей волне
Мы летим в тишине

Восходящие потоки
Обгоняют день и час
Незаконченные строки
И уносят в небо нас
На моей волне
Мы летим в тишине


Рецензии