Чаромхи водар

Чаромхі водар плыў над галавою
І зоркі майскія свяцілі ўначы.
Калi спаткаліся,каханы,мы з табою,
Калі вучыліся пачуцці берагчы.

Жыццё чароўнай казкай напаўняла,
П'яніў галовы яблыневы квет
Каханне ж наша толькі расцвітала,
Ляцела птушкай праз увесь сусвет!

Так водар бэзу сэрца непакоіў,
І сонейка ўсміхалася з нябёс,
Калі спаткаліся нарэшце мы з табою,
Адзіным стаў дзвух  закаханых лёс!


Рецензии