Узурпаторам
На землю пазурі простяг
Народу, що ненавидить так щиро.
Відтак, степами майорить повстання стяг...
Кого вакцинять - не боєць!
Тож упокойтесь з миром.
Однак, не гмо-продукти - добрі люди
Ідуть на бій, піднявшись звідусіль.
Тож годі олігархам тикать дулі.
Вендетта вихором із міст і сіл.
31 Березня 2021 Року
Свидетельство о публикации №121042901067