Прикордонник

Прикордонник - воїн сміливий,
Захіщає він весь наш кордон
І навіть сон його чутливий
Зовсім не назвеш як просто сон.

Прикордонник - це праця важка,
Завжди треба бути на чеку.
Міцно тисне автомат рука,
Не відірвеш від зброї рукУ.

Охороняє він країну.
І з вірним псом вони відважно
Оберігають Україну
Потужно, дружно і відважно.

                28.04.21.


Рецензии