black and purple
on red mouth, from heat quietly melting
and the oval of face, full of gloom,
with his dark velvet hand was caressing
run away, if you can
breaking circles with hand
but just feel yourself lost, doomed and hopeless
just as soon as sun rises, i am
gonna turn suddenly black and purple
true, today is when everything goes
that you crush yourself so passionately
see me over you flying circles
it is me, colored purple and black
run away, if you want
breaking circles head on
but just feel yourself lost, doomed and hopeless
just as soon as sun rises, i am
gonna turn suddenly black and purple
not enough, ever more, ever more!
not enough, for in this very place
this pale oval of face, full of gloom,
his dark velvety hand had caressed!
Piknik, ФИОЛЕТОВО-ЧЕРНЫЙ
Видно дьявол тебя целовал
В красный рот, тихо плавясь от зноя,
И лица беспокойный овал
Гладил бархатной темной рукою.
Если можешь беги, рассекая круги.
Только чувствуй себя обреченной.
Стоит солнцу зайти, вот и я
Стану вмиг фиолетово-черным.
Фиолетово-фиолетово-черный,
Фиолетово-фиолетово-черный.
Да, сегодня позволено все,
Что крушишь себя так увлеченно.
Видишь, я над тобою кружу.
Это я фиолетово-черный.
Если можешь, беги, рассекая круги,
Только чувствуй себя обреченной.
Стоит солнцу зайти, вот и я
Стану вмиг фиолетово-черным.
Hет, не хватит еще и еще.
Hет, не хватит, ведь было такое.
Он лица беспокойный овал
Гладил бархатной темной...
Свидетельство о публикации №121042800658