eyes so languid drink Nirvana
will do dance for me again
couple amps, quiet sounds..
in lamps' stead a moon in pane
shining quietly: hey, oh hey
eyes so languid drink Nirvana..
up the down staircase path
hey, wake up for just a sec
light is dim
why so hot in here?..
fall into the sweet sweet wave
come on baby, hey oh hey!
eyes so languid drink Nirvana..
baby's dancing on the table
light of lamps, and moon in pane
couple amps, quiet sounds..
ВЗГЛЯД ТУМАННЫЙ ПЬЕТ НИРВАНУ, Piknik
Моя крошка на столе
Снова спляшет танец мне,
Две колонки,
Звук негромкий...
Вместо ламп - луна в окне
Тихо светит. Эй, же, эй...
Взгляд туманный
Пьет нирвану...
Вот они, ступени вниз,
Эй же, эй, на миг очнись.
Свет неяркий,
Что так жарко?
Падай в сладкую волну
Моя крошка, ну же ну...
Взгляд туманный
Пьет нирвану...
Крошка пляшет на столе,
Шепот ламп, луна в окне,
Две колонки,
Звук негромкий...
Свидетельство о публикации №121042806224