Запахло кавою

Запахло кавою і знов
В твоїх очах моя любов.
В твоїх очах є цілий світ,
Кохання кораблі на зліт,
У забуття земний політ.

Приспів:
Все віддаю я тобі,
Знай, лиш для тебе живу.
Тепло й спокійно мені,
Просто тебе я люблю,
Понад усе я люблю.

Ловлю твій погляд на собі,
Я розчиняюсь у тобі.
Я розчиняюсь, наче птах,
Що в небесах летить крізь страх,
Ім'я твоє лиш на вустах.

Запахло кавою і я
Вмить відчуваю, що твоя,
В твоїх руках моє життя.


Рецензии