Твiй аромат

Чи то свище вітер,
Чи то дощ із неба.
Розквітають квіти,
Бо є ти у мене.
Все, що я хотіла,
Все, що я благала.
І душа, і тіло –
Просто покохала.

Приспів:
Вдихаю я твій аромат,
І тихе "люблю", наче клад –
В ньому є найцінніше.
В тобі так багато тепла,
Як свічка, сгораю до тла,
Та вже не треба інше.

На душі спокійно,
І на серці тепло.
Поряд ти постійно,
І мені так легко.
Знов я в диво вірю,
Знов я відчуваю.
Щастя тихо мірю,
Просто я кохаю.


Рецензии