Квiтка

Новий день минуле дощем змиває,
Весь біль назавжди зникає
У небуття.
Новий день, я знов відчуваю подих,
Кохання твоє на дотик,
І це – життя,
Все, що так хочу я.

Приспів:
Як квітка, любов розквітає,
Красою весь світ одягає,
Життям по-новому вдихає.
Всміхається сонце мені,
Так гріють його промені.

Цілий світ, у ньому тепер нас двоє,
Кохання вдягаю твоє –
До забуття.
Цілий світ, змінилися дивні ролі,
Від щастя знайшли паролі –
Край відчуття,
Нема вже вороття.


Рецензии