Веселка

Ти серце моє хвилюєш,
Ти щастя моє малюєш
Із віщих снів,
Без зайвих слів.
Ти душу мою цілуєш,
Ти кожен наш день цінуєш,
Наш цілий світ –
Удвох на зліт.

Приспів:
Веселкою в небі кохання,
Від серця до серця зізнання.
Ми разом, ми поруч, ми поряд,
Підтримка в житті і опора.

Тобі лиш одному вірю,
Кохання своє примірю
Із квітів тих,
І це не гріх.
У серці живе надія,
В душі сонцем гріє мрія,
Крізь біль летить –
Жадана мить.


Рецензии