Венера

Не дивись так на мене,
Бо я втрачаю себе –
Це якесь божевілля.
Не звертайся до неба,
Запитай серце своє –
Лиш в коханні коріння.

Приспів:
Я на планеті Венера,
Мені її ти подарував.
Не знаю я, яка ера,
Час загубився в ніжних словах.
Я на планеті Венера,
Ніжусь в обіймах сильних твоїх.
Очей бездонні озера –
Там цілий Всесвіт здійсненних мрій.

Не тримай так за душу,
Любов сильніша, ніж я –
Це неначе чар-зілля.
Не кажи, що я мушу,
В твоїх руках все життя –
Тільки в щасті прозріння.


Рецензии