Два свiти, два життя

Мій шлях – це ти,
Мій знак – кохання.
Твої сліди –
Душі єднання.
І ніч, і день –
Удвох з тобою.
Цей наш тандем
Живе любов'ю.

Приспів:
Два світи, два життя –
Тільки ти, тільки я,
Раз і назавжди.
Сила в тих почуттях,
Смак весни в відчуттях,
Усе віддавши.

Мій світ – це ми,
Мій зліт – бажання.
Горять вогні,
Сердець зізнання.
Знай, я люблю,
Вір, я кохаю.
Святих молю,
Щосил благаю.


Рецензии