Надихай

Все минає, все проходить,
Щастя колом поруч ходить.
Тільки ти один,
Мені потрібен ти один.
Все вирує, все кружляє,
Свіжий вітер відчуваєм.
Тільки ти і я,
І наші світлі почуття.

Приспів:
Надихай знов-і-знов коханням,
Надихай так, щоб через край.
Відкривай неземне бажання,
І удвох ми за небокрай.

Точно знаю, що літаю,
Наче птаха небокраєм.
У полон любов,
Знов у полон взяла любов.
Невичерпна мить бажання,
Неймовірні сподівання.
В них лиш ти і я,
І наші дивні відчуття.


Рецензии