В твоiх руках

Те, що треба мені – є в тобі,
Я усе знайшла, і, навіть, більше.
Дивні ночі і дні – ми одні,
Тільки ти один, і ніхто інший.

Приспів:
В твоїх руках душі спокійно,
В твоїх руках весни тепло.
Лише коханню я покірна,
Що несподівано прийшло.
В твоїх руках нестримна сила,
В твоїх руках моє життя.
Ти – щастя суть, ти – мої крила,
Люблю тебе до забуття.

Я шукала тебе, і тепер
Знов душа моя, як птаха в небі.
Все, що було мине, і мене
Зове почуття, в ньому потреба.


Рецензии