Чекання

Я так хочу кохати,
Ти просто дозволь мені.
Небо буду благати,
Віддам все лише тобі,
Тобі одному.

Приспів:
Чекання тихо серце крає,
Чекання знову обійма.
Бажання десь за небокраєм
Душу огортає,
Квітне, мов весна.

Я так хочу з тобою,
Зігрій душу й обійми.
Вдягни серце любов'ю,
У світі тепер лиш ми,
Лиш ми і щастя.

Вірю в казку я знову,
В ній все так, як мрію я.
Почуття за основу,
Знай, світла любов моя
Щодень сильніша.


Рецензии