Вiн

Я повірила знов
У безмежну любов.
У безодню очей,
В світло щирих ночей.
Я відкрила цей світ
По-новому на зліт.
І в обіймах весни
Бачу райдужні сни.

Приспів:
Він, він і тільки він,
Щастя поруч з ним
Щодень лиш більше.
Він, він і тільки він,
Решта все, як дим,
Кохання вище.

Я на крилах лечу
І від щастя кричу.
Відчуваю в душі –
Просто у мережі.
Різні ці відчуття,
Неземні почуття.
Так люблю я його,
Що навкруг – все одно.


Рецензии