Насолода життям
Хоч летять літа дівочі,
Тільки серце не старіє,
Обрії нові відкриє,
Та з душею чимчикує,
Щастям по життю друкує.
А з вівторка на середу
Років сто ще попереду…
Там іще четвер, п’ятниця -
Щоб життям насолодиться?
А субота, а неділя?
То ж, щотижня, як весілля!
Так святкуй, клич співом вдачу,
Хай біда фартить ледачим!
Свидетельство о публикации №121042707259