you heart has to be mine
you won't tell me from a shadow
and if you hide in grass, too--
a plant i will pretend
it is me crouching clandestinely
at the hour when you're falling asleep
cause your heart it has to be mine
your heart is gonna bring back my spring
yes, you can give your soul to
the orange demons of passions
and then watch with your breath frozen still
as it turns into nothing but mist
what's my care for your soul?
that wind light and forever forsaken
no, your heart has to be mine
your heart is gonna bring back my spring
and you can give up your body
to the eight rhinos
and dressed up in foam and tremor
meet the simmering wave and dive in
only what do i care for this?
your body isn't my business,
it's your heart that has to be mine,
it's your heart that will bring back my spring
and you can let into your room
the motley bird of indecision
and let it steal your sleep as it's clapping
on its face with hot colorful wings
what'd i care for your thoughts? that fragile knit
tying body and soul together
no, it's your heart that has to be mine,
IT'S YOUR HEART THAT WILL BRING BACK MY SPRING
Piknik, ТВОЕ СЕРДЦЕ ДОЛЖНО БЫТЬ МОИМ
Я следом за тобой пойду,
Меня не отличишь от тени,
А спрячешься в траву -
Я притворюсь растением.
Это я незаметно крадусь,
В час, когда ты отходишь ко сну,
Твое сердце должно быть моим,
Твое сердце вернет мне весну.
Да, ты можешь отдать свою душу
Оранжевым демонам страсти
И смотреть, замирая,
Kак она превращается в дым.
Что душа мне твоя?
Этот легкий затерянный ветер,
Hет, должно быть моим твое сердце,
Твое сердце должно быть моим.
Да, ты можешь отдать свое тело
Восьми носорогам,
И одев себя в пену и дрожь
В раскаленную падать волну
Что до этого мне?
И какое мне дело?Hет, должно быть моим твое сердце,
Твое сердце вернет мне весну.
Да, ты можешь пустить в свою комнату
Пеструю птицу сомнений
И смотреть, как горячими крыльями
Бьет она по лицу, не давая уснуть.
Что мне мысли твои?
Эта жалкая нить, что связала и душу, и тело,
Hет, должно быть моим твое сердце,
Твое сердце вернет мне весну.
Свидетельство о публикации №121042700606