Маёй Бацькаушчыне

З крынiц тваiх вады напiцца ўдосталь,
Паветрам дыхаць,свежасцю тваёй.
У снах убачыць,калі раптам ростань.
Табою жыць,бацькоўскаю зямлёй!

Вяртацца,краявідам захапляцца,
І росным лугам,ніваю прайсці.
Глядзець у неба,сонейку ўсміхацца...
І зразумець:адна ты ў жыцці!!!


Рецензии