Дед целует...

Дід цілує свою жінку,
Пестить ніжно її вухо :
— Розстебни мою ширінку,
Щось шкребеться нижче брюха.
Швидко все вона збагнула,
Розстебнула той пасок.
Щось живеньке там...мацнула,
А воно їй в жменю...скок!
На всю хату закричала :
— Де ти шлявся, старий хер?!
Миша в штанях запищала —
Кіт стрибнув і сварку зжер!


Рецензии