someone has got to be first

in every serious business
someone has got to be first
but not everyone at all
is willing to burn their nerves

throwing a glove in death's face
is not for everyone
only the first can dare
to challenge it and take it on

sadly it also can happen
that those who were in their lifetime
we appreciate only when
only when nerves are burnt out


Круиз, Кто-то же должен

В каждом серьёзном деле
Кто-то обязан быть первый
Но далеко не каждый
Хочет мотать себе нервы

Бросить перчатку смерти
Сможет наверно не каждый
Только под силу первым
Вызов ей сделать однажды

Но к сожаленью бывает и так
Что тех, кто при жизни первый
Мы начинаем ценить тогда
Когда кончились нервы


Рецензии