i ve gotten so unseemly
that ones who are to meet me, they do not even greet me
and ones who need above all the victories and medals,
they don't accept a garden without a single guardrail
my wondrous friends so fine and wonderful, they all abandoned me
because to take a part i failed, though close i'd always been
and all my aspirations did not decrease contention
and even resurrection has still remained unseen
and now i walk mysterious, exalting this experience
like secret light, invisible, that may or not have been
my wondrous friends so fine and wonderful, they all abandoned me
because to take a part i failed, though close i'd always been
perhaps i am the biggest wretch that God Almighty ever had
and so my path it turns and swerves, as nowhere it leads me
Альфа, Я стал таким невзрачным
Я стал таким невзрачным, Я стал таким прозрачным,
Что те, кого встречаю, меня не замечают.
А те, которым надо победа и награда,
Не принимают сада, в котором нет ограды.
Друзья мои прекрасные оставили меня
За то, что не участвовал, хотя и был всегда.
И все мои стремления не вызвали сближения,
Осталось воскресение невидимым ни кем
Иду теперь таинственный, восторженно единственный
Невидимый, как свет, который есть, как нет.
Наверно столь убогим, Я есть один у Бога.
Ведёт меня дорога, открыто в никуда.
Свидетельство о публикации №121042607098