Я - твоя найкраща версiя ранку

Я - твоя найкраща версія ранку.
Як кішечка згортаюсь, муркочу, мружу очі.
Ти себе розіллєш кавою по серпанку
І розвієш залишки бурхливої ночі.

Я вдихатиму тебе до останку,
Відчуваючи на собі кожен дотик.
Я - найкраща версія твого ранку.
Обіймай міцніше, ще не день допоки.


Рецензии