My lovely baby
Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known
Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven....
-Metallica.
Very many people now
Know yet your story.
But for the last time
I've been in your shoes lately.
But I don't care
What people think.
Here you and I are alike,
My lovely baby.
april 2021.
Свидетельство о публикации №121042500509