man like a wind
they lay before you but vainly, so vainly
you see through them all, those nooses and tricks
as you're flying through them just like a wind
and you're taking your flight
like a hot July night
on movement, on sound, on ray of moonlight
on anything else you're prancing so deft
making yet another turn,
crushing yet another trap
and dancing to music amid humid night
whatever, whatever do you have in mind?
you'll silently render this question naive,
dashing through dreams just like a wind
you are making your flight
like a hot July night
you're standing so calmly at wall's very edge
from nearly sure death within just an inch
you probably never have given a hint,
you are a man that's just like a wind
Урфин Джюс - Человек наподобие ветрa
Капканы обманов, ловушки соблазнов
Все ставят напрасно, напрасно,
Ты видишь насквозь все уловки и петли,
Через них пролетая наподобие ветра.
Ты уносишься прочь, как июльская ночь!
На танце, на звуке, на лунном луче,
На чем угодно
гарцуешь ты ловко,
Делается очередной поворот,
Рушится очередная уловка.
Ты уносишься прочь, как июльская ночь!
Танцуя под музыку душной ночью -
Чего же, чего же, чего же ты хочешь?
Нелепый вопрос, не дашь ты ответа,
Через сон пролетая наподобие ветра.
Ты уносишься прочь, как июльская ночь!
Стоишь ты спокойно у края стены
Всего в сантиметре от гибели верной.
Ты даже не думал об этом, наверно,
Ты - человек наподобие ветра...
Ты уносишься прочь, как июльская ночь!
Свидетельство о публикации №121042401402