wait for me home

wait for me home
we are gone in search of new constellations
wait for me home
we might not meet again ever, even by chance
wait for me long
howl like a mad wolf
shout, dance,
beat on cast copper bell, too
remember feelings
i am so proud of your youthful carelessness
this proud channel
gaping black holes of deceived endlessness
wait for me bare
in floor-long wear
conceive and bear
a young lad strong and fair

wish to meet death face on
see the new faces, girlfriends so cold
she turns, after all
here is this broken unbroken circle
tear out the planks
my image so plain
carve and whet,
but just do not forget


ВЕРЕТЕНО - Жди Меня Дома

Жди меня дома
Мы ушли в поисках новых созвездий
Жди меня дома
Мы, может быть, с тобой больше не встретимся
Жди меня долго
Вой лютым волком
Кричи, пляши,
Бей в литой медный колокол
Помни о чувствах
Я так горжусь твоей юной беспечностью
Гордое русло
Черные дыры обманутой вечности
Жди меня голой
В одежде до пола
Зачни, роди
Молодца удалого

Встретить бы смерть лицом
Новые лица - холод подруг
Она все же вертится
Вот он, разомкнутый замкнутый круг
Выломай доски
Мой облик неброский
Точи, строгай
Только не забывай


Рецензии