Ещё есть силы

       Н.Бидненко
Ще є снага, щоб розірвати пута
Й життя почати з чистого листа,
Бо є любов – мого життя спокута,
Бо є любов – і грішна, і свята.
І не з піску нам будувати вежі –
З любов’ю возвести надійний дім.
Створити світ, що тільки нам надежить
І так щасливо проживати в нім.
Нектар кохання животворний пити,
(Та ну ж бо, ну, зробім рішучий крок!)
Злетіть увись і всесвіт осліпити
Вогнем новонароджених зірок.

***
И силы есть, чтоб разорвать все цепи,
И жизнь начнётся с чистого листа.
Ведь есть любовь, - жизни нашей цели,
Ведь есть любовь - и грешная, святая.
Не из песка нам стоит строить башни -
С любовью возвести надёжный дом.
Создать наш мир, новый, не вчерашний,
И так счастливо уживаться в нём.
Нектар любви там животворный пить,
(Давай, же, сделаем решительнее шаг!)
Взлететь бы в высь и мир весь ослепить
Огнём новорождённый звездопад.


Рецензии