Чубарук бахчадин аялрин мани

     Сагърай бахча
Чубарукдин шарагар хьиз
Шадвилелди хьана ч1ехи.
Са дидедин балаяр хьиз,
Беден лигим,рик1ер михьи.

Вахт атанва лув гудай къе
Чи бахчадай бахтар гайи.
Гьамишалугъ жеда рик1е
Гъвеч1и ватан тарсар гайи.

Мягькем хьанва луварни чи,
Вилик кума шарт1ар ч1ехи.
Умудлу я, гафарни чи
Сад жедайди крарни чи.

Сагърай бахча, чи муг хьайи,
Сагърай чирвал, акьул гайи,
Хайи ч1ални, ватан хайи
Чаз чирайбур сагърай вири.


Рецензии