Астрология

Астрологія

Бог вчить людей на бажаннях своїх мучеників.
Зима вигнана.
В гості весну, сміючись, кличу, заквітчую.
Свято будні зриває без сорому.

Сорок знаків щастя на тиждень.
Місяць прадавній шлях подовжує,
зодіаки потроху переходячи,
нові дії будить, у небі спалахує.

Плаття здобутком спричинить невігластво.
Коло себе друзів збираю нелічено.

    21.03.2004


Рецензии