The new anecdote

Your bunny wrote
[йо банни вро:т]
The new anecdote.
[зэ нью анекдот]
Peace did mood low.
[пи:с дид муд ло:]
Gun done. On the floor.
[ган до:н он зэ фло:]

Мубарак Аль Заяни
23.04.2021


Рецензии