Який густий лапатий сн г!

Який густий лапатий сніг!
В дитинстві "пірва" ми казали!
Нарешті сипався до ніг —
Ми так давно його чекали!

Легкі пір*їни-п*ятачки
Кружляють навколо тополі,
Їх ловлять віточки-гачки —
До цього часу були голі.

Лягає біле простирадло
На землю сіру, на дахи!
А дітвора — яка вже рада —
Згрібає в купи сніг пухкий!

Хоч би мороз гримнув сильніше,
Не дав розтанути красі,
Щоб січень став біло-милішим,
Щоби надовго сніг засів!


Рецензии