B kime vaikais, J zaus mokiniais

B;kime vaikais -
J;zaus mokiniais,
Tyria ;irdimi
Vie;pat; matyt,

Jo klausytis tyliai,
Vykdyti Jo vali;,
Artimus matyti
Tik per meil;s gali;!

Ir save myl;ti
Dievo kaip vaikel;,
Kl;stant;, bej;g;,
Mylim; avel;,

Tik su Dievu, per J;
Ir Jame laiming;,
Jo malon;s ;rank;,
Jo d;ka vaising;...

Dirbkime, kad augt;
Dievo Karalyst;
Mumyse, pasauly
Ir ;moni; bendryst;j!


Рецензии