Skirtingai mes ateiname pas Vie pat...

Skirtingai mes ateiname pas Vie;pat;,
Ir Jis skirtingais veda mus keliais -
Per kov;, nuopolius ir pralaim;jimus,
Bej;gi;kum; mums patiems save pakeist...
 
Vilioja mus malon;s Savo dvelksmu,
Gerumu, meile, ;velnumu.
Mus aukl;ja, suteikia sald; d;iaugsm;,
Pasitik;jimo i; m;s; laukia kaip vaik;...
 
Ir m;s; meil; ir i;tikimyb; Jam
Laiku tur;s b;t dar ne kart; i;bandytos,
Per dykum; ir sausr; teks praeiti tam,
Kad susivienytume dvasioj su Ganytoju...


Рецензии