Рятуйте мир! Спасайте Мир!

Не дай Господь війни, на  тіснім  Білім Світі,
Вояків від кордонів     відведіть,
Політики домовтесь,  так   щоб   мирно  жити,
Небес блакить навіки збережіть…

Рятуйте мир, миттєво,   ви ж сусіди,
Слав"яни, рідні  сестри і брати,
Скажіть ви один одному:  "Добридень",
Нема  сьогодні іншої мети…

У  кожного  є мрія і  дорога,
Народ сам вибирає Майбуття,
Молитвами  звертаємось до Бога,
Всіх за гріхи   чекає   каяття…;

Та  краще може зовсім не грішити
І спільну мову все ж  таки знайти,
Нехай живуть спокійно наші діти,
Та кожен  сам крокує до мети…

Існують історичні  прецеденти,
Війною миру тяжко досягти,
Зустрітися повинні президенти
Обох країн, та вихід щоб знайти…

День Перемоги спільно привітати,
Дев'яте Травня  всіх  єднає нас,
Минуле не потрібно   забувати,
Над  помилками працювати  водночас.


Автор  Геннадій  Сівак.
22 квітня 2021 року.


Рецензии
Спасибо, Геннадий, за творчество на родном языке!
Поздравляю с наступающим Первомаем!
Всего благополучного в здоровье и в жизни!
Сибирь в лад!

Валерий Буслов   29.04.2021 08:19     Заявить о нарушении
Спасибо Вам огролмное!!!
Все взамно!!!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   29.04.2021 20:39   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.