disappointed

this kind of love from coffin to coffin
kill me once more,
i am disappointed
eye for an eye, word for a word
it's just that i lived for some other lord
i didn't want anything of this sort
and i'm disappointed, i'm disappointed

all is lost, five-thirty o'clock
there are no messages, not a line, not a word
i am a witness, but where's Jehovah?
it's just two blind ones meeting all over
i have discovered a dead anointed
i am disappointed, yes i am disappointed

your enchanted rains washed out
my planet with all their might
one which shone brighter than stars
with a disappointed light

the one who'll come first is dearer than others
how do much do want as a fallback?
pierce me again, kill me once more
this kind of love will shun any offer
one last sentence, so clearly worded:
i am disappointed, i'm disappointed


Небо Здесь Разочарован

Такая любовь от гроба до гроба
Убей меня снова
Я разочарован
Око за око слово за слово
Просто я жил ради другого
Я не хотел ничего такого
Я разочарован разочарован

Всё пропало половина шестого
Нет сообщений ни строчки ни слова
Я свидетель где же Иегова
Просто слепой увидел слепого
Я повстречал мёртвого бога
Я разочарован разочарован

Тобой очарованные дожди
Смыли мою планету
Ту что сияла ярче звезды
Разочарованным светом

Кто будет первым дороже второго
Сколько ты хочешь за отступного
Забей в меня гвозди убей меня снова
Такая любовь уйдет от любого
Последняя буква последнее слово
Я разочарован разочарован


Рецензии