nothing shines

nothing shines, nothing warms
only days move faster on
and nobody will make note
of your presence in this world
but nobody else
will give me a reply
why is it that nothing shines'
for you and I

for the better or the worse
or just different altogether
and whatever is the case
i will try to prepare
just get up and get out
and at least meet someone
and forget for just few minutes
that nothing shines

nothing's shining on
nothing warms us now
and just days move on
faster than us, somehow




Небо Здесь Не светит

ничто не светит, ничто не греет
просто дни летят быстрее
и никто не заметит
тебя на этом свете
но никто другой
мне не ответит
почему нам с тобой
ничего не светит

будет лучше или хуже
или просто по-другому
каким бы ни был случай
постараюсь быть к любому
просто встать и выйти
и кого-нибудь да встретить
и на пять минут забыть
то что нам уже не светит

ничто не светит нам
ничто не греет сейчас
и просто дни летят
быстрее нас


Рецензии