Любов шостого тижня

   Соната


               Слову-Богу з любов’ю
               і надією на слово
               присвячується


Поезія — любов в серці...
                глибокістю
                Духу Небес  зобов’язана...
любов ніби —
шаснула в лазню
над входом —
                інтелектуальні атрибути!..
любов — це поезія, але ненав’язлива
вони ніби блискають
якими вони не хочуть бути!


і — обоє не зв’язані
і як два свідки!
і навіть в місячнім світлі
вони мимоволі світять —
хочу сказати — свідчать —
якими
вони
не хотіли б бути!..


Заплачуть поети й поетки
любов є диво
не згорить — а хто ви?
обоє правдиві коли й поезія —
                диво й любов Христова
                з глибин
                інопланетна.


Вкину дві лепти.
Знов золота монетка.

21.04.2021,
день смерті Лазаря


Рецензии