МР ПРО УКРА НУ

Над Україною краса,
Стоїть, як зорі в оксамиті,
Долини, гори, та ліса
Чарівною росою вмиті.

Наш ХЕСЕД – гордої мети,
Щоб щастя було в кожній хаті,
Щоб люди – сестри і брати,
Були і вільні і багаті.

Щоб мир без війн був і без свар,
Батьки щоб дбали про дитину,
Такою мріяв і Кобзар
Побачить неньку – Україну.

Вшануєм ветерана-трударя,
В країні мирній, вільній, новій,
Шолом-Алейхема вшануємо, друззя,
Своїм незлим, привітним словом!


Рецензии