don t give me reasons

don't give me reason to run into you
don't let me get to you too close
put me back in common tune
the less risk in this matter, the better it goes

DON'T GIVE ME REASON!

don't let me learn your telephone
i will be calling extremely rarely
and only when nobody is home
when nobody's around, even your neighbor

don't let me say vulgar words to you
fairly decent about worst of the worst
keep from giving me stories for sweet dreams, too
and when i start to talk, keep your ears tightly closed

don't let me stretch my hands to you
don't let me learn the taste of your lips
my next step will surely be out the door
i will leave and it will sure be for keeps

DON'T GIVE ME REASONS!



Не дай мне повод, Chaif

Не дай мне повод встретить тебя,
Не дай мне подойти к тебе слишком близко,
Поставь меня обратно со всеми в ряд,
Ведь в этом вопросе лучше без риска.
 
Не дай мне повод!
 
Не дай узнать твой номер телефона -
Я буду звонить тебе крайне редко.
Только когда никого нет дома,
Когда уедет твоя соседка.
 
Не дай мне повод!
 
Не дай мне сказать тебе пошлых слов:
Вполне приличных о худших из худших.
Не дай мне сюжетов для сладких снов.
Я начну говорить – ты заткни свой ушки.
 
Не дай мне повод!
 
Не дай мне протянуть к тебе руки.
Не дай узнать твои губы на вкус.
И следующий мой шаг будет за дверь.
Я непременно уйду и никогда не вернусь.


Рецензии