Vova-2

Tuix Vova yashaydi,
Tuiks Vova u yashaydi.
U Tuix Vovani bilmaydi,
kim ota, ularni nima kutmoqda.

Men qabr oldida qasamyod qildim,
u otasini bilishini.
Men bu haqda ayta olmayman
oxirigacha ishonchim komil emas.

Ba'zan menga qanchalik qiyin
savollar bor, javob yo'q.
Yoz juda ko'p bo'ldi
Men maslahat so'ramoqchiman.

Nimani va qanday tasdiqlashim mumkin
bu - bir soat davomida xafa bo'lmaydi.
Hech kimga zarar bermang,
Va hiyla-nayrang sifatida tanilmang.
 
Xudoning irodasi bilan ibodat qilaman,
Men er yuzidagi dunyoga murojaat qilaman.
Men sizga bu sir haqida aytib beraman,
Men boshqa yo'lni ko'rmayapman.


Рецензии