Вишиванка
в руки голочку я брала.
Ой, на моїй вишиванці квіті в зоряному танці.
Вони файно сполохнули в руки мені гей майнули.
Танцювали там гопак,
та ще й трохи краков'як !
Голочка така гостренька,
крає мені аж серденько.
Не край мила не край люба,
він прийде та й при голубить.
Ой дівчата будьте любі,
будьте милі та щасливі.
Хай вам доля усміхнеться,
хай бажає щастя серце.
Свидетельство о публикации №121041904164
Раиса Горкавчук 19.04.2021 13:06 Заявить о нарушении