Потяг

 Я кохання своє, як борг запозичила у душі.
 Я не варта твоїх думок. Нас єднають самі вірші.
 Я торкалась невидимих слів, відчувала до тебе потяг.
 Обіймала по - дружньому світ та сідала зненацька у потяг.

 18. 04. 2021


Рецензии