Папороть
Не чути, не вірити більше нікому.
Триматись за вітер, шукаючи гнів,
Який допоможе зробити знайомим
Це небо та юність його чарівну...
Коли зупиняється час, зрозуміло.
Зриваючи з неба хоч зірку одну,
Тримати у серці проекцію тіла.
І в кожній споруді шукати вогню,
І в кожній провині знайти однозначність,
І вірити, вірити в єдність свою,
І бачити Землю. По-справжньому бачить.
© Марина Чиянова
20.06.2018
Свидетельство о публикации №121041804527
Юрий Гардаш 17.05.2021 11:29 Заявить о нарушении
Glad to see you on my page)
Both of us are educated well enough to see the true meaning of things and events.
Марина Чиянова 17.05.2021 17:13 Заявить о нарушении