Створити
Видих засмаглого повітря,
Дотик весни ,
Експозицію літа.
Створити, щоб жити.
Блукаючи Житнім ринком,
Міняти бажання на квіти.
Радіти.
Нестерпно,
Зростати там, де міняються верстви
Суспільства,
Непевні,
Як другі півні.
Бродити
Тонким ароматом оселі,
І падати
Рясним дощем
З твоєї стелі.
01.06.2018
Свидетельство о публикации №121041804516