Життя iнших

Їхні листи
Схожі на цвітіння сакури,
А я маю викорінювати паразитів,
І сакура розквітає в небі
Над великим бізнес-центром,
Де на вході та виході -
Тест Тьюрінга,
Де у серці -
Електронні сповіді.
Їхні листи - гра з символікою,
Вогненні інстинкти,
І мої очі
Поринають в осяйні літери.
Портрет лідера
В сепії,
Мантра Богові
Щодві години.
Їхні листи - партія в більярд з вітром,
І не мені судити,
Та мені читати,
Подекуди редагуючи пунктуацію.

(за мотивами фільму "Життя інших")


Рецензии