За что страдает украина?

ЗА ЩО СТРАЖДАЕ УКРАЇНА ?

(співзвучно Олесю Бузині)

За що, ми з вами постраждали?
За що ми втрати понесли ,
За що, ж державу ми втрачали?
За що ж друг -друга ми кляли?

Щоб із Госдепу керували,
Та щоб ми жили як скоти,
Щоб на Росію нас цькували,
Самим лишившись в стороні!

За те щоб ми їм слугували,
Рабами на своїй землі
За те, щоб українці воювали,
Заможно жити не могли.

За те, щоб діти помирали,
Без медицини ї дохторів,
Щоб іноземці жирували
На нашій власній на крові,

Так що ж робити Українці ?
Як будем далі жити ми.,
Американців клятих виганяти
Та й жити з руськими в сім'ї!

Автор Широков А.А. 17.04.2021 г Киев Украина.


Рецензии