Набши чиг

                НАБШИ ЧИГ

Набши чиг
ранг алдру тІюрхъяр, кІажарик кайи,
мак гъапІу кІвантІар, кюкйирик кайи?
Набши чиг
руг ламун гъапІу къурдайи,
жакьв амрихъан гъубху дахабгнайи?
Набши чиг
йиз кІваъ умуд тІапІну ахсрарихъди,
узкан узу ктау йиз дустарихъди?
Набши чиг
хушгел апІру, назукди чахьна гьачІарккруриз,
лишан гъибтру, гъянаъ йишв айириз?
Набши чиг?
Наши Чиг?
Думуган гвачІин вуйи!
Чиг айи!
Вуйи гвачІин Чиг айи!


Рецензии