Лелека вилет в з-за темного л су б лий
Неспівмірній
прп Марії Єгипетській
з любов’ю новою
і вдячністю присвячується
Лелека вилетів з-за темного лісу —
білий —
світ освітив
як під спалах псалма
йдуть стовпи
електричні
в ледь дальші
світи
і в Отці й до Отця
ідуть людські
серця
ледь напругою всвічені
й — роки лічені
ти — сильне враження!.. ти
не щезай... і — чекай...
і так Церква
чекає...
Ти споминай...
то Церква тебе споминає!
14.04.2021, свято прп Марії Єгипетської,
15.04.2021
Свидетельство о публикации №121041605446